Viorica Dăncilă: Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că a călătorit cu transportul în comun şi că un bilet pentru metrou costă 2 lei, în timp ce un bilet cu autobuzul costă între 1,3 şi 1,5 lei.

3569 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei

Viorica Dăncilă: Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei

„Am călătorit cu transportul în comun. Un bilet cu metroul costă 2 lei. Sau 2,3 lei. Cu autobuzul nu am călătorit, am călătorit cu metroul, dar ştiu că este între 1,3 şi 1,5. Nu am călătorit cu autobuzul, pentru că nu am putut, am fost premier. Dar cu metroul am călătorit”, a spus Viorica Dăncilă, la dezbaterea cu presa organizată în Parlament.

Potrivit site-ului oficial al METROREX, o cartelă cu o călătorie costă 2,5 lei, în timp ce o cartelă cu două călătorii costă 5 lei.

Viorica Dăncilă a organizat, marţi, o dezbatere cu presa în Parlament. Evenimentul a început la ora 18:00, cu o oră înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici