Viorica Dăncilă, despre Regina-Mamă Elena: Binecuvântată să-i fie întoarcerea pe pământ românesc

Viorica Dăncilă a transmis, vineri, un mesaj prilejuit de repatrierea osemintelor Reginei Mamă Elena. ”Binecuvântată să-i fie întoarcerea pe pământ românesc, după lungul, durerosul şi nemeritatul exil”, a transmis ea.

197 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre Regina-Mamă Elena: Binecuvântată să-i fie întoarcerea pe pământ românesc

Dăncilă, despre Regina Elena: Binecuvântată să-i fie întoarcerea pe pământ românesc

„Un pios omagiu şi eternă recunoştinţă Reginei-Mamă Elena a României pentru dragostea puternică purtată poporului român. Binecuvântată să-i fie întoarcerea pe pământ românesc, după lungul, durerosul şi nemeritatul exil. Regina-Mamă Elena va rămâne în conştiinţa românilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam şi de ţară, un exemplu de dăruire de la care avem cu toţii de învăţat. Dumnezeu să o odihnească în pace”, se arată în mesajul Vioricăi Dăncilă.

Regina Elena a murit la Lausanne, pe 29 noiembrie 1982, timp în care România se afla sub dictatura comunistă. Ea a fost înmormântată la cimitirul Boix-de-Vaud din Lausanne.

Regina-mamă Elena va fi reînhumată sâmbătă, la Curtea de Argeş, alături de fiul ei, Regele Mihai I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici