Vitezoman în Capitală. Un şofer a fost prins gonind cu o viteză de 131 km/h

  • Un şofer de 38 de ani a fost prins pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei cu 131 km/h.
  • Sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii de la Brigada Rutieră a Capitalei au reţinut 52 de permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.
776 afișări
Imaginea articolului Vitezoman în Capitală. Un şofer a fost prins gonind cu o viteză de 131 km/h

Brigada Rutieră a Capitalei a organizat sâmbătă şi în noaptea de sâmbătă spre duminică o activitate în cadrul căreia au fost purtate discuţii cu şoferii şi au fost oferite materiale informative în care sunt prezentate consecinţele în trafic ale consumului de alcool şi droguri, date statistice, precum şi noţiuni de ordin legislativ.

Totodată, poliţiştii au aplicat 511 sancţiuni contravenţionale, dintre care 247 pentru depăşirea limitei legale de viteză, în valoare de aproximativ 107.000 lei, şi au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei, dintre care 3 pentru conducerea sub influenţa alcoolului, 2 pentru conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive, 2 pentru conducerea cu permisul suspendat şi una pentru deţinerea de substanţe interzise.

De asemenea, au fost reţinute 8 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice constate şi 52 de permise de conducere.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 38 de ani a fost prins la volan pe o stradă din Sectorul 3 aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost amendat cu 1305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe o stradă din Sectorul 4 cu viteza de 131 km/h. Acesta a fost amendat cu 1305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici