„Vizită” neaşteptată. O dronă care transporta ţigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei

  • O dronă care transporta ţigări de contrabandă a aterizat joi în curtea unei femei din judeţul Suceava.
  • Speriată, femeia a sunat la 112.
912 afișări
Imaginea articolului „Vizită” neaşteptată. O dronă care transporta ţigări de contrabandă a aterizat în curtea unei femei

Potrivit sindicaliştilor de la Europol, femeia locuieşte în Straja, judeţul Suceava, la numai un kilometru distanţă de frontiera cu Ucraina. Ea a găsit în curte un troler plin cu ţigări şi o dronă.

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiaţi şi nici ruşii nu au anunţat că a început războiul, ci este un pachet burduşit cu ţigări. S-a întâmplat în această dimineaţă în localitatea de frontieră Straja din judeţul Suceava, acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu ţigări şi o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, au arătat sindicaliştii de la Europol.

Speriată, femeia a sunat la 112, iar cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus.

Conform Europol, contrabanda este un stil de viaţă pentru unii, iar pentru alţii o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut, poliţiştii de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici