Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, va fi cercetat în libertate

Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, va fi cercetat în libertate pentru evaziune fiscală, după ce Tribunalul Bucureşti (TB) a respins, joi, propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile.

1941 afișări
Imaginea articolului Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, va fi cercetat în libertate

Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, va fi cercetat în libertate (Imagine: Shutterstock)

Rădescu a fost prezentat instanţei de procurorii de pe lângă TB, însă judecătorul a respins propunerea de arestare preventivă.

Voicu Rădescu, patronul clubului bucureştean Green Hours, a fost reţinut, miercuri, pentru o evaziune fiscală estimată la 230.000 de lei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Rădescu a fost reţinut de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 3, potrivit surselor citate.

Aceleaşi surse au precizat că Voicu Rădescu nu a înregistrat în evidenţele contabile vânzarea unor produse de bar.

Voicu Rădescu, fratele actorului Vlad Rădescu, este cunoscut pentru activitatea de manager cultural, clubul său găzduind concerte şi spectacole ale Teatrului Luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici