Voiculescu: Paraschiva mi-a cerut împrumut 40.000 euro, înainte de schimbarea declaraţiei

Liderul PC Dan Voiculescu a declarat, în legătură cu solicitarea verişoarei sale, Paraschiva Silaghi de a-şi schimba declaraţiile iniţiale în procesul cu CNSAS, că, înaintea modificării declaraţiilor, aceasta îi solicitase, împrumut, 40.000 de euro, sumă pe care el a refuzat să i-o dea.

13 afișări
Imaginea articolului Voiculescu: Paraschiva mi-a cerut împrumut 40.000 euro, înainte de schimbarea declaraţiei

Senatorul Dan Voiculescu

"Paraschiva Silaghi mi-a cerut 40.000 de euro împrumut, pe care am refuzat să îi dau. Modificarea declaraţiei, la doi ani după declaraţiile pe care verişoara mea le-a dat în procesul cu CNSAS, în 2006, nu este deci întâmplătoare şi nici suprinzătoare pentru mine. Totuşi cred că merită spus că schimbarea declaraţiilor vine în condiţiile în care verişoara mea a declarat ca martor, în anul 2006, că nota pe care am dat-o eu, legată de plecarea ei din ţară, a fost către directorul întreprinderii la care lucram, şi nu către Securitate, la un an după plecarea ei. Îi aduc aminte doamnei Silaghi că legea pedepseşte şantajul", a declarat Dan Voiculescu, potrivit unui comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

În iulie 2006, Silaghi a fost audiată de CNSAS, ea declarând că nota referitoare la plecarea ei din ţar, a fost către directorul Vitrocim, nu către Securitate, la un an de la plecarea ei în Germania, se arată în comunicat, conform căruia, în 25 septembrie 2008, Paraschiva Silaghi a trimis instanţei Tribunalului Bucureşti, o cerere de a "interveni în interes propriu", în procesul dintre CNSAS-Dan Voiculescu.

Paraschiva Silaghi, verişoara lui Dan Voiculescu, şi-a anulat declaraţiile anterioare în cazul în care politicianul contestă verdictul de colaborare cu Securitatea, după ce a văzut în dosarul personal de la CNSAS că acesta dădea serviciului informaţii despre ea.

Paraschiva Silaghi, verişoara lui Dan Voiculescu, a făcut cerere de intervenţie în interes propriu în procesul care se derulează la Curtea de Apel Bucureşti, anulându-şi declaraţiile anterioare pentru că, după ce şi-a văzut dosarul de la CNSAS şi-a dat seama că politicianul dăduse informaţii despre ea Securităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici