Vrei o vacanţă liniştită? Zece locuri pe care nu trebuie să le vizitezi!

Când pleci în vacanţă te gândeşti la relaxare, la linişte şi, mai ales, să vizitezi locuri frumoase. Vrei la mare, dar nu pe o insula plină cu şerpi, vrei să stai în natură, dar nu într-o grădină botanică plină de plante otravitoare, sau vrei să călătoreşti, dar nu pe cea mai periculoasa şosea pe care 300 de oameni îşi pierd viaţa anual. Listverse.com a întocmit o listă cu câteva locuri pe care ai face bine să nu le vizitezi, dacă vrei să ai o vacanţă care să-ţi priască.

386 afișări
Imaginea articolului Vrei o vacanţă liniştită? Zece locuri pe care nu trebuie să le vizitezi!

Vrei o vacanţă liniştită? Zece locuri pe care nu trebuie să le vizitezi! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

îţi aduci aminte sau ai citit cu siguranţă de tragedia de la Cernobîl, în care au murit sute de oameni şi alte mii de localnici au avut de înfruntat repercusiunile dezastrului radioactiv. Acum zona este sinistră, cu case dărăpănate, cu copaci uscaţi şi cu câţiva localnici îmbătrâniţi înainte de vreme.
Citeşte mai multe despre locurile pe care nu este indicat să le vizitezi pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici