Vreme frumoasă în acest weekend în aproape toată ţara

Vremea va fi frumoasă în acest weekend, în aproape toată ţara, cu temperaturi cuprinse între 23 şi 32 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

284 afișări
Imaginea articolului Vreme frumoasă în acest weekend în aproape toată ţara

Vreme frumoasă în acest weekend în aproape toată ţara

Vreme frumoasă în acest weekend în aproape toată ţara, cu temperaturi cuprinse între 23-32 de grade Celsius şi soare în majoritatea zonelor, în special în sudul şi vestul ţării, potrivit prognozei meteo anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, sâmbătă, în Muntenia şi Oltenia sunt temperaturi de 24-29 de grade, în Crişana sunt temperaturi între 24-30 grade iar în Maramureş sunt 25-29 de grade. În Moldova se vor înregistra temperaturi de 25-28 de grade Celsius, însă meteorologii anunţă ploi în această zonă pe tot parcursul acestui weekend. La fel va fi şi în Transilvania şi în Dobrogea, cu temperaturi curpinse între 23-29 de grade în centrul ţării şi 21-26 de grade la mare.

Duminică, temperaturile rămân aproximativ aceleaşi pe timpul zilei, însă cresc cu două-trei grade în majoritatea regiunilor. Astfel, vor fi 26-30 de grade în Muntenia, 25-30 de grade în Oltenia, 29-32 de grade în Banat, 27-32 de grade în Crişana, 26-30 de grade în Muntenia, 26-28 de grade în Moldova, 24-31 de grade în Transilvania şi 22-27 de grade în Dobrogea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici