VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Luni, vremea va în general închisă şi rece. Pe parcursul zilei va continua să ningă în estul şi în sud-estul ţării, unde pe arii restrânse se vor mai cumula cantităţi de apă de 10...15 l/mp. Vântul va mai prezenta intensificări în Dobrogea, iar la începutul intervalului şi în sudul Moldovei şi în estul Munteniei, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50...60 km/h, viscolind sau spulberând zăpada. 

7194 afișări
Imaginea articolului VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA la începutul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

În restul regiunilor, ninsori slabe cantitativ se vor semnala pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 0 grade, local mai scăzute în Moldova, iar cele minime între -11 şi -3 grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine închisă şi rece. Temporar, mai ales în prima parte a intervalului, va mai ninge slab. Vântul va fi moderat în primele ore, apoi va sufla slab. Temperatura maximă va fi de -5...-4 grade, iar cea minimă de -9...-8 grade.

MARŢI

Vremea se va menţine în general închisă şi rece, geroasă noaptea în Moldova, în estul Transilvaniei şi izolat în sud. Vor fi ninsori slabe în nord şi nord-est, iar vântul va sufla slab şi moderat. Spre sfârşitul nopţii aria ninsorilor se va extinde în regiunile sudice, unde şi vântul se va intensifica. În sudul Dobrogei vor fi precipitaţii mixte şi condiţii de polei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -8 şi 2 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 şi -2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -14 grade.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici