VREMEA la sfârşitul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Bucureşti

Vremea va fi predominant frumoasă, dar se va menţine răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări trecătoare în regiunile estice, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în cursul zilei în Moldova, Dobrogea şi pe crestele montane înalte.

790 afișări
Imaginea articolului VREMEA la sfârşitul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA la sfârşitul săptămânii. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Shutterstock)

Temperaturile maxime vor avea valori de la 18 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei până la 28 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiuni şi 15 grade pe litoral. Vor fi condiţii de ceaţă.

În BUCUREŞTI:

Vremea va fi frumoasă, dar se va menţine răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

În ŢARĂ:

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă, dar răcoroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări temporare în regiunile estice, unde izolat vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în Moldova, nordul Dobrogei şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în estul Transilvaniei şi 27 de grade în extremitatea de sud a ţării, iar cele minime se vor situa între 5 şi 15 grade, mai coborâte în depresiuni spre 3 grade. Spre dimineaţă izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici