VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

Luni, vremea va fi relativ rece dimineaţa şi noaptea, dar la amiază se vor înregistra valori termice în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii decembrie şi chiar mai ridicate decât media climatologică în sud şi în sud-est.

2101 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti

VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Theodor Pana/ Mediafax Foto)

În ŢARĂ:

În cursul zilei de luni cerul va avea înnorări temporare, în nord-est, în centru şi la munte pe arii restrânse va fulgui, iar în extremitatea de sud a teritoriului izolat vor fi posibile precipitaţii mixte. Noaptea cerul va deveni variabil la senin. În zonele joase, pe suprafeţe mici, va fi ceaţă, asociată şi cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte şi local în Moldova şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 10 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -11 grade.

Marţi, vremea se va răci în toată ţara, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -10 şi 0 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -14 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Izolat în primele ore ale dimineţii şi cu caracter local noaptea, în zonele joase va fi ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură.

La BUCUREŞTI:

Luni, cerul va fi variabil la parţial noros, iar noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea obişnuită la începutul lunii decembrie, va fi de 7...8 grade, iar cea minimă de -3...-2 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici