VREMEA se răceşte: PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în Bucureşti şi în ţară

Miercuri, în jumătatea de est a ţării vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua şi, în special în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi ploi ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în Moldova şi zona Carpaţilor Orientali, unde cantităţile de apă vor depăşi izolat 25...30 l/mp şi local în Muntenia, Dobrogea şi estul Transilvaniei.

2652 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte: PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în Bucureşti şi în ţară

VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi, în Bucureşti şi în ţară (Imagine: Ciprian Sterian/ Mediafax Foto)

Vor fi condiţii pentru căderi de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros, iar ploile izolate. Valorile de temperatură vor continua să scadă în aproape toate zonele, vremea devenind chiar răcoroasă în vest, nord-vest şi centru, cu maxime de la 18...20 grade în Dealurile de Vest până la 29...30 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei. Minimele termice se vor încadra între 8 şi 18 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

În BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil miercuri, cu înnorări temporare şi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua anterioară, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade.

ÎN ŢARĂ:

Vremea va fi în general instabilă, joi, în estul, centrul şi sudul ţării, unde temporar înnorările se vor accentua şi local, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat va cădea grindină, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate, în special în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în Dealurile Subcarpatice.

În restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Temperatura aerului va avea valori uşor mai scăzute decât cele obişnuite ale datei, cu maxime între 20 şi 28 de grade şi minime între 10 şi 18 grade, valori mai ridicate atât ziua, cât şi noaptea urmând a se înregistra în Dobrogea.

Dacă vrei un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici