VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, cerul va fi temporar noros. La munte va fulgui, iar în restul ţării, cu totul izolat, va ploua slab, sau va burniţa, informează Agenţia Naţională de Meteorologie.

4087 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În zonele joase, mai ales în primele ore ale zilei şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane. Temperatura aerului, puţin mai ridicată decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării, va avea  valori maxime cuprinse între 2 şi 11 grade şi minime, în general, între -6 şi 4 grade.

ÎN BUCUREŞTI

Cerul va fi temporar noros, iar dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 0...2 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

LA MUNTE

Cerul va fi temporar noros însă doar izolat va fulgui. Pe văi şi în depresiuni, mai ales în primele ore ale zilei şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe creste. Temperatura aerului va avea valori puţin mai ridicate decât în mod normal la această dată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici