VREMEA se răceşte uşor. PROGNOZA METEO pentru vineri

Valorile termice vor marca o scădere în cea mai mare parte a ţării, dar se vor menţine peste mediile climatologice, cu precădere în regiunile sudice. Ziua, cerul va fi variabil, dar în Câmpia de Vest, iar la începutul intervalului pe arii restrânse şi în restul teritoriului vor fi nori de nivel jos sau ceaţă.

1856 afișări
Imaginea articolului VREMEA se răceşte uşor. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se răceşte. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Andrei Spirache/ Arhiva Mediafax Foto)

Noaptea, nebulozitatea va cuprinde cea mai mare parte a ţării, iar la câmpie, local, va reapărea ceaţa. Izolat vor fi condiţii de burniţă, sau, în nord-vest, de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în Moldova şi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni.

ÎN BUCUREŞTI

Valorile termice vor scădea uşor faţă de intervalul anterior, dar vremea va rămâne mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceaţă, dar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de 7...8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre 5 grade.

LA MUNTE

Valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, dar vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ploi slabe, în special în masivele nordice. Vântul va avea intensificări pe creste, mai ales în partea a doua a intervalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici