VREMEA se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar valorile termice diurne vor marca o creştere semnificativă în regiunile vestice, nordice şi centrale dar, şi în aceste condiţii, la nivelul întregii ţări se vor menţine uşor mai coborâte decât cele normale pentru acestă perioadă. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse, în general slabe cantitativ, local la munte, în Transilvania şi în zona deluroasă a Olteniei şi Munteniei.

1093 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Prognoza meteo pentru joi şi vineri

VREMEA se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Prognoza meteo pentru joi şi vineri (Imagine: Mediafax Foto / Cosmin Andrei)

În restul teritoriului, ploile de scurtă durată îşi vor face apariţia cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări ziua în Moldova, estul Munteniei şi în Dobrogea. Temperatura aerului va avea maxime cuprinse între 14 şi 21 de grade şi minime între 4 şi 13 grade.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice diurne vor fi în continuare uşor mai coborâte decât cele normale pentru acestă dată. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

VINERI

Vremea va fi în general normală sub aspect termic în cea mai mare parte a ţării, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în zonele de munte şi în cele estice, unde pe spaţii restrânse se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Însă, începând din orele amiezii şi mai ales pe parcursul nopţii, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, unde pe arii din ce în ce mai extinse vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice şi izolat mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi în nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în Delta Dunării şi estul Transilvaniei şi 25 de grade în extremitatea sudică a Munteniei şi Olteniei, iar cele minime se vor situa între 2 şi 12 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici