VREMEA se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, vremea se va menţine în general instabilă şi se va răci în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate. Se vor semnala averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină, ziua în cea mai mare parte a ţării, iar noaptea în regiunile vestice, nordice şi doar pe arii restrânse în restul teritoriului.

773 afișări
Imaginea articolului VREMEA se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA se va menţine în general instabilă. PROGNOZA METEO pentru vineri (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În jumătatea de nord a ţării şi în zona de munte cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi apropiate de normalul perioadei în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea şi mai coborâte în celelalte regiuni şi se vor situa între 20 şi 30 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 21 de grade.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va menţine în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe parcursul zilei se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, uşor mai coborâtă decât în mod normal la această dată, va fi de 25...26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menţine în general instabilă şi se va răci. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales ziua, pe arii extinse se vor semnala averse care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua şi aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. 

LA MARE

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros. Trecator vor fi averse slabe însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade, iar cele minime între 19 şi 21 de grade.

Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23 şi 25 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici