Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni, informează ANM.

261 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

JOI 

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil cu înnorări, în a doua parte a zilei, temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când vor fi averse şi descărcări electrice, în zonele montane şi submontane, pe arii restrânse în centru şi izolat în restul teritoriului.

Punctiform, ploile pot avea şi caracter torenţial şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-est, iar de scurtă durată, asociat ploilor şi în celelalte regiuni.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil cu unele înnorări, spre seară, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 17...19 grade.

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază, local în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 30 şi 36 de grade, iar cele minime între 13 şi 23 de grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 8...9 grade.
 
Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare şi doar izolat ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, după-amiază şi seara, la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, dar pe arii restrânse, în prima parte a zilei, în sud-est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici