Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în toată ţara, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 10 şi 18 grade şi minime între -1 şi 7 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, informează ANM.

715 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

JOI 

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, nordice şi centrale, unde temporar va mai ploua, iar pe crestele montane ale Carpaţilor Orientali, trecător la începutul zilei vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud şi în zona de munte a judeţelor Satu Mare şi Mureş, în cursul zilei se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe crestele Carpaţilor Orientali, unde vor fi rafale de peste 80...90 km/h, dar local şi temporar, ziua şi în celelalte regiuni, cu viteze de 50...60 km/h.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin. Vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza şi seara. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3...5 grade.

 

VINERI

ÎN ŢARĂ 

Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă; temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în special în vestul şi nord-vestul ţării, unde va ploua în general slab. Noaptea înnorările vor cuprinde şi restul teritoriului şi vor fi precipitaţii pe arii relativ extinse sub formă de ploaie, exceptând zonele montane, Maramureşul, Transilvania şi jumătatea de nord a Moldovei unde treptat vor predomina ninsorile. Pe spaţii mici, la deal şi la munte, cantităţile de apă vor fi mai însemnate. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice, centrale şi estice, precum şi la munte, cu viteze mai mari pe creste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici