Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va deveni în general frumoasă, dar răcoroasă mai ales dimineaţa şi noaptea.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse în Oltenia, nord-vestul Munteniei, Transilvania, precum şi la munte, informează ANM.

1254 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

În zona Carpaţilor Meridionali şi în Subcarpaţii Getici cantităţile de apă mai pot depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului, ploi de scurtă durată se vor semnala doar cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 24 de grade, iar cele minime, în general între 3 şi 13 grade.  În zonele joase, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

 

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine în general frumoasă, dar şi răcoroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza când,  pe arii restrânse în zonele de munte, dar şi în centrul şi sud-vestul ţării vor mai fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, iar cele minime se vor situa între 6 şi 15 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. În zonele joase, izolat vor mai fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici