Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice ale datei, în majoritatea regiunilor, informeaza ANM.

941 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi în general frumoasă. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine: Adriana Neagoe/ Arhiva Mediafax)

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice ale datei, în majoritatea regiunilor. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorări temporare în vestul şi sud-vestul ţării, unde vor mai fi averse, în general slabe cantitativ. Ploi de scurtă durată vor fi, izolat, şi în zonele montane din restul teritoriului. Noaptea, treptat, cerul se va degaja. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice şi la munte, dar viteze mai mari se vor înregistra pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 32 de grade, mai scăzute în Banat până la 20...22 de grade, iar cele minime se vor situa între 4...5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20...21 de grade în deltă. Spre sfârşitul intervalului, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări trecătoare ziua, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 29...31 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte şi în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade. În zonele depresionare, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici