VREMEA va fi în general frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi la Bucureşti

Vineri, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în sudul ţării precum şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice.

1001 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi în general frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi la Bucureşti

VREMEA va fi în general frumoasă. Prognoza meteo pentru vineri, în ţară şi la Bucureşti (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în jumătatea de est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 18 şi 26 de grade, iar cele minime  vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade. Izolat, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în partea a doua a zilei, când vor fi condiţii pentru averse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, însă după-amiaza şi în prima parte a nopţii, în Carpaţii Meridionali şi Orientali vor fi înnorări temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici