VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Vineri, vremea va fi în general închisă. În cursul zilei, pe arii restrânse vor fi lapoviţe şi ninsori în Moldova şi ploi în Dobrogea, dar mai ales seara şi noaptea, aria precipitaţiilor se va extinde dinspre sud şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării.

1058 afișări
Imaginea articolului VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru vineri

VREMEA va fi în general închisă. PROGNOZA METEO pentru vineri

În Muntenia şi Dobrogea va ploua, iar în celelalte regiuni vor fi ploi, lapoviţe şi ninsori. În zonele montane vor predomina ninsorile şi se va depune un nou strat consistent de zăpadă. În jumătatea de sud a teritoriului, cu precădere la deal şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Vântul, slab şi moderat pe parcursul zilei, se va intensifica în a doua parte a intervalului în regiunile sudice şi pe crestele montane.

Temperaturile maxime, în limitele normelor climatologice caracteristice acestei perioade, vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai ridicate în Dobrogea, până la 12 grade pe litoral, iar cele minime între -3 şi 9 grade.

ÎN BUCUREŞTI

Vremea se va menţine închisă şi temporar, în special seara şi în cursul nopţii, va ploua moderat cantitativ. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade.

 

LA MUNTE

Vremea va fi în general închisă. Mai ales seara şi noaptea, aria precipitaţiilor, predominant sub formă de ninsoare, se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane, iar în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40...50 l/mp. Vântul, slab şi moderat pe parcursul zilei, se va intensifica în a doua parte a intervalului cu precădere în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de cele din ziua precedentă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici