Vremea va fi în general închisă. Regiunile unde sunt condiţii de polei / PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitaţii, mai ales spre seară şi noaptea, sub formă de ninsoare în nord-est şi est, predominant ninsori cu caracter local în centru şi doar izolat, mixte, în rest. Punctiform vor fi condiţii de polei, potrivit ANM.

627 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general închisă. Regiunile unde sunt condiţii de polei / PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vremea va fi în general închisă. Regiunile unde sunt condiţii de polei / PROGNOZA METEO pentru sfârşitul săptămânii

Vineri

ÎN ŢARĂ

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului şi în zona montană aferentă, iar temporar şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 şi 2 grade.

BUCUREŞTI

Vremea va fi închisă şi vor mai fi condiţii ca trecător să ningă slab, în special în primele ore ale zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 3 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general închisă şi va ninge, mai ales spre seară şi noaptea, pe arii relativ extinse în Carpaţii Orientali şi local în celelalte masive. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua în Munţii Banatului. Regimul termic nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul precedent. 

Sâmbătă

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista şi se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse spre seară şi noaptea. Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător, în prima parte a intervalului, în Oltenia, Muntenia şi posibil şi în Dobrogea vor fi mixte. Vântul va  avea local şi temporar intensificări, cu precădere în sud, sud-est, centru şi nord-vest, dar şi pe crestele montane, astfel că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită. Temperaturile maxime se vor încadra între -6...-5 grade în nordul Moldovei şi 6...7 grade în Oltenia, Muntenia şi în Dealurile de Vest. Temperaturile minime, vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă, chiar sub pragul de ger în nordul şi centrul ţării, urmând a se încadra la nivel naţional în general între -15 şi -2 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi temporar noros în Carpaţii Occidentali, unde spre seară, dar mai ales noaptea va ninge. În restul masivelor înnorările accentuate vor persista şi pe arii extinse temporar va ninge, cu precădere spre seară şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele mai înalte în a doua parte a intervalului, viscolind temporar ninsoarea. Valorile termice vor marca o scădere faţă de cele din intervalul anterior, cu precădere cele nocturne. 

Duminică

LA MUNTE

Vremea va deveni deosebit de rece pentru această dată, geroasă în cea mai mare parte a zonei montane, atât ziua cât şi noaptea. Cerul va fi noros şi va ninge în majoritatea masivelor, dar mai consistent în masivele sudice, iar vântul va prezenta unele intensificări, îndeosebi pe creste, viscolind ninsoarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici