Vremea va fi în general închisă şi va deveni rece în toată ţara. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi în general închisă şi va deveni rece pentru această dată în toată ţara. În cursul zilei, cerul va fi mai mult noros şi va ploua pe spaţii extinse în majoritatea regiunilor, iar noaptea aria de nebulozitate şi ploi se va restrânge treptat către sud-vest, informeaza ANM.

1226 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi în general închisă şi va deveni rece în toată ţara. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi în general închisă şi va deveni rece în toată ţara. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

ÎN ŢARĂ

Local cantităţile de apă vor mai depăşi 20...30 l/mp şi izolat, cu precădere în nordul Olteniei, 50 l/mp. În zona montană înaltă, la peste 1800 m altitudine, vor apărea şi precipitaţii mixte.

Vântul va avea intensificări locale, în special în sud-estul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10...11 grade în depresiunile intramontane şi 20 de grade pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi în general închisă şi va deveni rece pentru această perioadă din an. Cerul va fi noros şi  temporar va ploua, în special pe timpul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va ameliora în privinţa ploilor, dar se va menţine mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă din an. În estul, sudul şi centrul ţării cerul va avea înnorări temporare; va ploua local în zona montană şi submontană, unde se mai pot cumula izolat peste 15 l/mp şi pe arii restrânse în rest. În vest şi în nord-vest cerul va fi variabil, iar condiţiile de ploaie reduse.

În zona montană înaltă, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 19 grade, uşor mai ridicate doar în sudul Olteniei, iar cele minime între 4 şi 12 grade, mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali, spre 1 grad. Vor fi condiţii de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici