Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată, din perspectiva valorilor diurne. Temporar va ploua în toate regiunile, cu o intensitatea mai mare spre seară şi în cursul nopţii, îndeosebi în zonele montane şi în partea de est şi sud-est a teritoriului, informeaza ANM.

1717 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea va fi închisă şi rece pentru acestă dată. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri (Imagine Razvan Chirita / Mediafax Foto)

ÎN ŢARĂ

Cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp şi local 40...50 l/mp, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei şi al Dobrogei, precum şi în zonele montane. La munte precipitaţiile vor fi mixte, iar în cursul nopţii, în special la altitudini mai mari în partea de nord a Carpaţilor Orientali vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55...65 km/h, îndeosebi în a doua parte a intervalului şi mai ales în est şi la munte, iar pe crestele montane înalte va depăşi 70...80 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi închisă şi rece, îndeosebi din perspectiva valorilor diurne, temperatura maximă urmând a se situa în jurul valorii de 14 grade. Temporar va ploua pe tot parcursul intervalului, cu o intensitate mai mare în special seara şi noaptea şi se vor cumula cantităţi de apă în jurul a 25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura minimă va fi de 10...11 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menţine închisă şi rece pentru acestă perioadă, în special în ceea ce priveşte valorile diurne şi mai ales în partea de nord-est a teritoriului, unde acestea vor fi cu mult mai coborâte decât mediile climatologice. Temporar va ploua în toată ţara, cu o intensitate mai mare pe parcursul zilei când la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Astfel, cantităţile de apă  vor depăşi 20...25 l/mp şi local 40...50 l/mp, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei şi al Dobrogei, precum şi în zonele montane.

Seara şi noaptea, aria ploilor va fi în restrângere în regiunile sudice şi sud-estice, dar va contiua să plouă în restul teritoriului, în timp ce la munte vor predomina ninsorile şi mai ales în Carpaţii Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Spre dimineaţă, precipitaţii mixte se pot semnala trecător şi la altitudini mai joase din nordul Moldovei şi estul Transilvaniei. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze de până la 55...65 km/h, îndeosebi în est şi la munte, iar pe crestele montane înalte va depăşi 70...80 km/h, viscolind ninsoarea.Temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 18 grade în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 10 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici