Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi parţial noros în sud şi sud-est, unde numai izolat şi trecător va ploua slab şi va fi mai mult senin în restul teritoriului, informează ANM.

383 afișări
Imaginea articolului Vremea va fi rece pentru această dată. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Vremea va fi frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

SÂMBĂTĂ 

ÎN ŢARĂ

Vântul va continua să prezinte  unele intensificări în Dobrogea şi estul Munteniei, cu viteze mai mari pe litoral şi în Delta Dunării. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, spre 12...14 grade.

Izolat vor fi condiţii de ceaţă şi, mai ales în nord şi centru, se va produce brumă.

LA BUCUREŞTI:

Vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade.

 
DUMINICĂ
 
ÎN ŢARĂ
 
Vremea se va menţine rece în majoritatea regiunilor. Cerul, mai mult senin în mare parte din ţară, va avea unele înnorări în sud şi sud-est, unde izolat şi trecător va ploua slab.
 
Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea şi Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 12 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -4 grade.
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici