VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Vineri, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii februarie. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări şi ploi slabe în vestul, nord-vestul ţării, iar la început şi în extremitatea de sud-est. La munte trecător vor fi şi lapoviţe şi ninsori.

686 afișări
Imaginea articolului VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

VREMEA vineri: Prognoza meteo în ţară, la Bucureşti şi la munte

Seara şi noaptea temporar cerul va fi acoperit de nori în majoritatea regiunilor. Vor cădea precipitaţii slabe mixte în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei, la munte vor pedomina ninsorile, iar în rest va ploua izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei şi 14 grade în sudul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între -4 şi 5 grade. În zonele joase din sud şi din est pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă.

BUCUREŞTI

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar noros noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

MUNTE

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în grupa vestică a Carpaţilor Meridionali, în Munţii Banatului precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în extremitatea nordică a Carpaţilor Orientali, unde temporar se vor semnala precipitaţii slabe mixte. Treptat începând cu orele serii, nebulozitatea se va accentua şi în restul masivelor montane, iar aria precipitaţiilor predominant sub formă de ninsoare se va extinde. Vântul va prezenta intensificări pe crestele înalte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici