Vreţi să staţi în chirie? Negociaţi la sânge!

Supra - oferta de garsoniere şi apartamente, scoase la închiriere în Bucureşti şi Ilfov! Numai în acest moment sunt câteva mii de oferte la închiriere şi în fiecare cartier din Capitală apar zilnic, în medie, peste 300 de locuinţe, de la garsoniere la apartamente de patru camere, inclusiv camere tip garsonieră în case şi vile, se arată într-un comunicat al agenţiei imobiliare Galaxy Imob.

46 afișări
Imaginea articolului Vreţi să staţi în chirie? Negociaţi la sânge!

Vreţi să staţi în chirie? Negociaţi la sânge! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Tocmai de aceea, acum pare a fi cel mai bun moment să închiriaţi sau să vă renegociaţi chiria pentru că preţurile sunt pe tendinţă de scădere, iar proprietarii nu mai vor să mai stea cu spaţiile goale.

Agenţia notează că preţurile pe care le cer proprietarii sunt extrem de variate şi de exemplu în cazul garsonierelor sau apartamentelor cu o cameră pornesc de la 150 euro pe lună, la confort 2 şi ajung până la 500 euro în Beller, de exemplu.

Citeşte mai multe despre ofertele de pe piaţa imobiliară pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici