Weekendul trecut a adus la Mamaia cel mai mare număr de turişti din ultima perioadă

Weekendul care tocmai s-a încheiat a adus la Mamaia cel mai mare număr de turişti din ultima perioadă. Cele peste 20.000 de locuri de cazare autorizate în staţiune, la care se adaugă alte câteva mii de apartamente private şi locuinţe de vacanţă, au fost ocupate aproape întotalitate.

360 afișări
Imaginea articolului Weekendul trecut a adus la Mamaia cel mai mare număr de turişti din ultima perioadă

Pe lângă vremea bună, staţiunea de la malul Mării Negre a fost animată şi de o seară de concerte. Mai multe mii de constănţeni s-au alăturat turiştilor şi au ales să se bucure de atmosferă şi de răcoarea serii, cu o plimbare pe faleza din Mamaia, arată reprezentanţii Organizaţiei de Management al Destinaţiei Mamaia-Constanţa.

Acest sfârşit de săptămână plin de viaţă a amintit, fără îndoială, de vremurile de glorie ale staţiunii, atunci când gradul de ocupare ajungea aproape de 100%, pe toată durata sezonului. Deşi, în ultimii ani, interesul turiştilor pentru litoralul românesc a scăzut, creşterea calităţii serviciilor pe care Mamaia le pune la dispoziţie şi acţiunile de promovare încep să îşi arate rezultatele, iar staţiunea îşi confirmă titlul de „Destinaţia anului 2023”.

Reprezentanţii organizaţiei se declară încrezători că interesul este în creştere, iar turiştii vor continua să aleagă Mamaia, în număr din ce în ce mai mare.

„Ne aşteptăm ca şi săptămânile viitoare să fie la fel. Succesul acestui weekend confirmă că Mamaia rămâne una dintre destinaţiile de top ale României. Iată că evenimentele pe care le-am organizat au reuşit să anime din nou faleza şi să reînvie spiritul cu care Mamaia şi-a obişnuit vizitatorii. Ne-am bucurat să revedem terasele pline de turişti şi localnici, de toate vârstele, pentru că revigorarea staţiunii este o veste bună atât pentru turismul românesc, cât şi pentru economia locală”, spune George Măndilă, preşedintele OMD Mamaia-Constanţa.

Evenimentul muzical organizat de OMD Mamaia-Constanţa a adus, sâmbătă, în faţa scenei amenajate în piaţeta Cazinoului Mamaia, peste 1500 de spectatori. Concertele live susţinute de Anda Adam şi Adda au transformat centrul staţiunii într-un spaţiu care a vibrat de distracţie şi bună dispoziţie.

Cu temperaturi crescute în aer şi în apa mării, dar şi cu un calendar încărcat de evenimente, gradul de ocupare în Mamaia se anunţă ridicat, până la finalul acestui sezon.

Pentru ultimul weekend al lunii iulie, OMD Mamaia-Constanţa anunţă încă un spectacol care se va desfăşura în staţiune. Sâmbătă, 29 iulie, începând cu ora 20:30, What’s Up şi Mălina Avasiloaie vor concerta live, pe aceeaşi scenă din faţa Cazinoului Mamaia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici