Zeci de localităţi arădene, fără energie electrică în urma unei furtuni

Peste 50 de localităţi arădene au rămas fără energie electrică, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei furtuni, în timp ce un copac a fost rupt de vijelie pe şoseaua naţională Arad-Timişoara, blocând o bandă de circulaţie timp de câteva ore.

1 afișare
Imaginea articolului Zeci de localităţi arădene, fără energie electrică în urma unei furtuni

Zeci de localităţi arădene, fără energie electrică în urma unei furtuni

Potrivit Enel Arad, furtuna a avariat posturi de alimentare şi a distrus izolatori din reţelele electrice, lăsând în întuneric aproximativ 50 de localităţi, cele mai multe de pe Valea Mureşului, unde reţelele sunt şi cele mai vechi din judeţ. Echipele de electricieni trimise pe teren nu au reuşit să remedieze toate defecţiunile până joi dimineaţă.

De asemenea, conform Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe drumul dintre Arad şi Timişoara, în apropierea localităţii Vinga, un copac a fost rupt de rafalele de vânt şi a blocat o bandă de circulaţie câteva ore. Şoseaua a fost degajată de muncitorii de la Drumuri Naţionale spre dimineaţă, astfel că traficul a fost reluat pe ambele sensuri de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici