Zi de doliu, luni, în Herson, după ce un atac rusesc a ucis 7 persoane, printre care un bebeluş

Autorităţile din Herson au declarat luni zi oficială de doliu după ce şapte persoane au fost ucise duminică în timpul unui atac rusesc. Printre cei ucişi se numără o familie de patru persoane, doi adulţi şi doi copii, o fetiţă de 23 de zile şi fratele ei de 12 ani.

160 afișări
Imaginea articolului Zi de doliu, luni, în Herson, după ce un atac rusesc a ucis 7 persoane, printre care un bebeluş

Zi de doliu, luni, în Herson, după ce un atac rusesc a ucis 7 persoane, printre care un bebeluş

Oficialii locali din Herson au declarat ziua de luni zi de doliu oficial după ce un atac rusesc a ucis şapte persoane, inclusiv o fetiţă de 23 de zile şi fratele ei de 12 ani, în cursul zilei de duminică, scrie The Guardian.

„Astăzi, regiunea Herson s-a cutremurat din cauza unor veşti teribile”, a scris guvernatorul Oleksandr Prokudin pe Telegram.

Şapte persoane - inclusiv o întreagă familie de patru persoane - au fost ucise duminică dimineaţă în atacurile ruseşti din regiunea Herson. Bombardamentele de artilerie din Shiroka Balka au ucis un soţ, o soţie şi fetiţa lor de 23 de zile. Fiul lor în vârstă de 12 ani a fost transportat de urgenţă la spital pentru tratament, dar ulterior a cedat în urma rănilor suferite. O altă persoană din sat a fost, de asemenea, ucisă. De asemenea, Doi bărbaţi au murit în Stanislavov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici