Zona Mântuleasa, fără curent, cablu tv şi telefonie din cauza unui autotren

Traficul rutier pe strada Mântuleasa din centrul Capitalei a fost întrerupt, sâmbătă, în jurul orei 14.00, din cauza unui autotren de mare tonaj care a tranzitat artera şi a lovit mai mulţi stâlpi de marginea drumului, lăsând locuitorii zonei fără curent, servicii de cablu tv şi telefonie.

1 afișare
Imaginea articolului Zona Mântuleasa, fără curent, cablu tv şi telefonie din cauza unui autotren

Zona Mântuleasa, fără curent, cablu tv şi telefonie din cauza unui autotren

Accidentul a avut loc pe strada Mântuleasa, la intersecţie cu strada pictor Ştefan Luchian (sectorul 2), arteră care asigură legătura dintre Calea Moşilor şi Calea Călăraşi.

Un autotren de mare tonaj care se deplasa spre Calea Călăraşilor a agăţat, în mers, mai multe cabluri electrice şi a dărâmat trei stâlpi de pe marginea drumului.

Din cauza incindentului, traficul rutier a fost blocat, iar câteva sute de locuitori ai zonei au rămas fie fără curent electric, fie fără servicii de cablu şi telefonie.

"Circulaţia este blocată pe Mântuleasa, însă au venit câteva echipaje ale Poliţiei Rutiere care dirijează maşinile. Este un incident neplăcut", a declarat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

Potrivit edilului de sector, autotrenul nu avea ce căuta pe strada Mântuleasa, această arteră fiind situată în zona centrală a Capitalei, arie în care se aplică restricţii de circulaţie vehiculelor de mare tonaj.

Autotrenul de mare tonaj aparţine unei firme de construcţii care lucrează la asfaltarea mai multor artere din Capitală.

Decizia municipală interzice - cu excepţia vehiculelor aparţinând salvatorilor bucureşteni, regiilor sau serviciilor speciale - accesul vehiculelor de mare tonaj pe străzile din centrul Capitalei, în timpul zilei. Circulaţia este permisă doar noaptea şi contracost, în funcţie de zona tranzitată şi de tonajul vehiculului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici