A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj dintre U Cluj şi FC Hermannstadt

Luni, la sediul FRF, a fost stabilită ordinea meciurilor din barajul de promovare/retrogradare, în care vor evolua FC Hermannstadt şi U Cluj.

495 afișări
Imaginea articolului A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj dintre U Cluj şi FC Hermannstadt

A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj dintre U Cluj şi FC Hermannstadt

După ce a câştigat dramatic partida cu Dunărea Călăraşi, scor 2-1, în ultima rundă din play-out-ul Ligii I Betano, FC Hermannstadt a reuşit să obţină locul 12, care o duce la baraj. Echipa lui Vasile Miriuţă o va întâlni pe U Cluj, cea care a terminat sezonul 2018/2019 din Liga 2 pe poziţia a treia.

Primul meci va avea loc la Cluj, urmând ca returul să se dispute pe terenul lui FC Hermannstadt, la Sibiu. Câştigătoarea acestui baraj va evolua în Liga I în sezonul următor.

Sâmbătă, 8 iunie: U Cluj - FC Hermannstadt
Miercuri, 12 iunie: FC Hermannstadt - U Cluj

Din sezonul 2015/2016, de când a fost introdus sistemul play-off/ play-out în Liga I Betano şi, implicit, jocurile de baraj pentru promovarea/retrogradare, nicio echipă din eşalonul secund nu a reuşit să iasă învingătoare.

Istoricul meciurilor de baraj:
2015/2016: UTA Arad - FC Voluntari 1-3, la general (0-3, în tur / 1-0, în retur)
2016/2017: UTA Arad - ACS Poli Timişoara 2-5, la general (1-2, în tur / 1-3, în retur)
2017/2018: Chindia Târgovişte - FC Voluntari 1-1 (0-3 d.l.d.) (0-1, în tur / 1-0, în retur)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici