FORMULA 1  Accident spectaculos al lui Leclerc în Arabia Saudită

Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc (Ferrari) a fost protagonistul unei spectaculos accident, după ce a lovit zidul în virajul 23, cu doar 5 minute înainte de finalul antrenamentelor de vineri, de pe circuitul stradal Jeddah Corniche, pe care se desfăşoară duminică Marele Premiu al Arabiei Saudite.

907 afișări
Imaginea articolului Accident spectaculos al lui Leclerc în Arabia Saudită

Accident spectaculos al lui Leclerc în Arabia Saudită

După ce a înregistrat al 10-lea cel mai bun timp, în cea de a doua repriză de antrenamente libere, monegascul Charles Leclerc a pierdut controlul Ferrari-ul SF21, cu cinci minute rămase din sesiune, derapând puternic în virajul 23.

Leclerc a ieşit nevătămat din monopostul său care s-a izbit de zidurile de protecţie la o viteză de aproximativ 240 km/h, într-un viraj identificat de piloţi ca fiind una dintre cele mai mari provocări de pe noul circuit stradal din Jeddah.

Accidentul, care a avariat grav Ferrari-ul, a dus la încheierea prematură a sesiunii cu cinci minute înainte de final.

Hamilton a fost cu 0,195 secunde mai rapid decât rivalul la titlu Max Verstappen, aflat pe locul patru.

Olandezul îl conduce pe Hamilton cu opt puncte, cu două curse înainte de finalul sezonului.

Dacă Verstappen îl învinge pe Hamilton, pilotul Mercedes ar avea nevoie ca olandezul să aibă probleme în ultima cursă de la Abu Dhabi pentru a-l depăşi. Dar Verstappen îşi poate permite să termine al doilea în spatele lui Hamilton la Jeddah.

Septuplul campion Hamilton a fost devansat cu 0,061 secunde de coechipierul său Valtteri Bottas. Pierre Gasly de la Alpha Tauri a fost al treilea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici