Acord de reeşalonare a contractului între FC Timişoara şi Primărie

Directorul executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, s-a întâlnit, luni, cu primarul oraşului, Gheorghe Ciuhandu, aceştia stabilind o reeşalonare a contractului, municipalitatea urmând să plătească cei 2.7 milioane de lei până în martie.

36 afișări
Imaginea articolului Acord de reeşalonare a contractului între FC Timişoara şi Primărie

Acord de reeşalonare a contractului între FC Timişoara şi Primărie (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Primarul Gheorghe Ciuhandu l-a asigurat pe oficialul echipei bănăţene că cei 2.7 milioane de lei, din contractul de 9 milioane pe an, vor fi viraţi în contul FC Timişoara până în luna martie. "Plata o vom face eşalonat, pe măsura disponibilităţilor bugetare", a spus Ciuhandu.

Chivorchian a fost de acord cu termenul şi a precizat că banii sunt necesari în procesul de licenţiere a clubului.

Clubul FC Timişoara şi Primăria derulează un acord de finanţare pe perioada a trei ani, în valoare de 9 milioane de lei pe an, contract care se încheie la 31 decembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici