ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 2-0, în etapa a 17-a din Liga 1

ACS Poli Timişoara a câştigat meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, scor 2-0 (1-0), duminică, în etapa a 17-a din Liga 1.

438 afișări
Imaginea articolului ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 2-0, în etapa a 17-a din Liga 1

ACS Poli Timişoara - Astra Giurgiu, scor 2-0, în etapa a 17-a din Liga 1

Au marcat: Şeroni 37', Henrique 54' / -.

În urma acestui rezultat, ACS Poli Timişoara întrerupe o serie de trei meciuri fără victorie şi se află pe poziţia a 13-a în Liga 1, cu 4 puncte (penalizare de 14 puncte). De cealaltă parte, Astra Giurgiu pune capăt unei serii de cinci meciuri fără înfrângere şi ocupă locul 10, cu 20 de puncte.

ACS Poli: Straton - Străuţ, Bocşan, Şeroni, Scutaru - Artean, Croitoru - Bărbuţ (Sîntean 90'), Llorente, Doman (Vădrariu 80') - Pedro Henrique (Popovici 67'). Antrenor: Ionuţ Popa.

Astra: S. Lung jr - A. Stan, Geraldo, Săpunaru, Junior Morais - Lovin (Boubacar 34'), Seto (Florea 46') - Ioniţă (Balaure 70'), Kortzog, Teixeira - Budescu. Antrenor: Marius Şumudică.

1-0: Alin Şeroni deschide scorul pentru bănăţeni, după ce recuperează o minge greşită de Alexandru Stan. Fundaşul stânga a urcat pe flanc, a pătruns în careu şi a şutat pe jos, păcălindu-l pe portarul Silviu Lung junior.

2-0: Pedro Henrique a dublat avantajul gazdelor cu un gol superb, după o acţiune personală prin care i-a ridiculizat pe Săpunaru şi Geraldo, fundaşii centrali ai campioanei.

Cartonaşe galbene: Doman 77' / Lovin 34', Săpunaru 40'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Miclos Nagy (Cluj-Napoca); rezervă: Marius Omuţ (Oradea).

Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca), Mircea Călin (Bucureşti).

Stadion: "Dan Păltinişanu", Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici