Adam Johnson, condamnat la închisoare pentru activitate sexuală cu o minoră, a fost eliberat

Adam Johnson (31 de ani) a fost eliberat vineri dimineaţă, 2 martie, din închisoare, după ce a ispăşit trei dintre cei şase ani primiţi pentru corupere de minori şi activităţi sexuale cu o minoră în vârstă de doar 15 ani.

330 afișări
Imaginea articolului Adam Johnson, condamnat la închisoare pentru activitate sexuală cu o minoră, a fost eliberat

Adam Johnson, condamnat la închisoare pentru activitate sexuală cu o minoră, a fost eliberat

Totuşi, autorităţile engleze îl pun într-o situaţie în care niciun tată nu ar vrea să fie, având interdicţia de a sta singur cu fiica sa de patru ani.

Conform presei engleze, Johnson va rămâne sub control judiciar şi sub atenta supraveghere a autorităţilor, iar una dintre condiţiile eliberării condiţionate este că nu-şi va putea vedea fiica în vârstă de patru ani decât în prezenţa unui organ al statului englez.

După ce a pledat vinovat în faţa judecătorului, Adam Johnson a fost pus pe liber de Sunderland. În 2016 a fost încarcerat pentru că s-a culcat cu o fată în vârstă de 15 ani. A fost condamnat la şase ani de închisoare, însă a fost eliberat pentru bună purtare, după ce a ispăşit jumătate din pedeapsă. Mai mult decât atât, familia i-a pregătit deja noua locuinţă, o vilă în valoare de două milioane de lire sterline.

În urmă cu un an, Adam Johnson le-a transmis colegilor din închisoare că "la anul sunt liber şi voi juca fotbal profesionist din nou". Aflând cât de rău a ajuns Sunderland, care în prezent evoluează în Liga a III-a din Anglia, Johnson ar fi spus "Sunderland joacă atât de slab încât o să fie disperaţi să aibă un fotbalist ca mine."

De unde a pornit întreaga nebunie? Tânăra îl idolatriza şi l-a votat de mai bine de 50 de ori drept cel mai bun jucător al etapei în Premier League: “Îi ştia vârsta, ştia ca îl place foarte mult, ştia că poate profita şi a făcut-o. Îl plăcea foarte mult, era eroul ei”, au argumentat procurorii.

În faţa judecătorilor au fost citite o parte din mesajele pe care cei doi şi le-au trimis. El le-a şters din telefon, ea nu. Tânăra i-a recunoscut că are 15 ani: “Mai e o grămadă până când împlineşti 16 ani”, a fost reacţia jucătorului, după ce a aflat că fata este născută în noiembrie.

A fost descoperit faptul că fotbalistul a căutat pe Google care este vârsta la care poate întreţine relaţii sexuale cu o minoră. Apoi a întrebat-o când va împlini 16 ani, iar fata i-a spus că ziua ei este în noiembrie. Discuţia avea loc în ianuarie 2015, după ce fata îi dăduse add pe Facebook şi îi spusese că i-ar plăcea să primeasca un tricou cu autograf de la el. După discuţie, au căzut de acord să se întâlnească. I-a dat tricoul, iar ea l-a sărutat. Apoi a urmat discuţia.

Discuţie prin mesaje pe 30 ianuarie:

-“Credeam că o să primesc mai mult decât un sărut”
-“Ce mai mult?”
-“Ceva mai mult. Nu te simţi presată, continuă să ştergi mesajele astea”

S-au întâlnit seara, iar din declaraţiile fetei, s-au sărutat din nou şi Johnson a reuşit să o convingă să îi facă sex oral.

Discuţie după întâlnirea de seară:

-“Nu a fost atât de rău, nu? Totuşi, aş fi vrut să îţi dau blugii jos. Data viitoare stăm pe bancheta din spate. O să dureze doar 10 secunde, totuşi”
-“De ce doar 10 secunde?”
-“Pentru că ar fi mult prea bine?”
-“Ţi-am mulţumit aşa cum trebuie astăzi?”
-“Da, dar s-ar putea să mai am nevoie de încă o mulţumire”

A fost descoperit faptul că, în timp ce avea schimbul de mesaje de mai sus cu fata de 15 ani, soţia lui Johnson îi trimitea poze cu fiica lor de numai câteva luni:

-“Nu e o drăgălaşă? Nu te face să vrei mai mulţi copii?”
-“Ba da, e.”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici