Adrian Ilie: Sper să nu mai avem probleme cu echipele mici

Managerul sportiv al grupării Steaua, Adrian Ilie, a declarat, pentru MEDIAFAX, că speră să nu mai aibă probleme cu echipele mici ale campionatului în perspectiva întâlnirii cu Dacia Mioveni, de duminică, de pe teren propriu, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Adrian Ilie: Sper să nu mai avem probleme cu echipele mici

Adrian Ilie: Sper să nu mai avem probleme cu echipele mici (Imagine:Mediafax Foto)

"Sper să nu mai avem probleme cu echipele mici. Cu Mioveni trebuie să facem un meci bun pentru că intrăm în ultima parte a campionatului, şi cel mai mult contează punctele. Să nu mai stăm cu sufletul la gură până în ultimul minut. Ar fi victoria 1.000 din Liga I? Nu ştiam, atunci să fie duminică victoria 1.000 să nu mai aşteptăm. Bineînţeles ar fi şi un cadou pentru ziua de naştere a lui Marius Lăcătuş. Marius a pregătit antrenamentele cunoscând stilul defensiv al Daciei, însă pe mine m-a surprins jocul Mioveniului la Timişoara, unde 60 de minute a jucat chiar ofensiv şi abia a apoi a băgat autobaza pentru a conserva rezultatul. Indiferent de stilul oaspeţilor nu exsită nicio scuză trebuie să câştigăm, indiferent dacă bagă autobaza sau nu. Şi UTA a băgat autobaza şi până la urmă...", a spus Adrian Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici