Adrian Mutu, noul selecţioner al naţionalei de tineret. Când ar putea fi prezentat de FRF

Răzvan Burleanu a găsit repede selecţioner pentru tineretul României, după ce Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Cosmin Contra la naţionala mare.

845 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu, noul selecţioner al naţionalei de tineret. Când ar putea fi prezentat de FRF

Adrian Mutu va fi noul selecţioner al naţionalei României U21 - presă

Adrian Mutu va conduce România U21! Fostul atacant a fost preferat în cele din urmă de FRF, care i-a mai avut pe listă pe Florin Bratu şi Costel Enache. Fostul mare atacant al naţionalei ar urma să fie prezentat oficial peste o săptămână, într-o conferinţă de presă, după cum scrie gsp.ro.

Mutu n-are experienţă mare ca antrenor: le-a pregătit doar pe Voluntari şi Al Wahda. Trebuie să ducă naţionala României la Euro. Tricolorii sunt pe locul al doilea în grupa din preliminarii. Lider este Danemarca, reprezentativă care a bătut în toate cele 5 meciuri.

În vârstă de 40 de ani, Mutu a jucat pentru naţionala României între 2000 şi 2013. 35 de goluri are Mutu pentru prima reprezentativă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici