Adrian Porumboiu, observator de arbitri la meciul Galatasaray Istanbul - Austria Viena

Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, va fi observator de arbitri la meciul Galatasaray Istanbul - Austria Viena, care va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a V-a, ultima a grupei H a Cupei UEFA, informează site-ul oficial al forului continental.

3 afișări
Imaginea articolului Adrian Porumboiu, observator de arbitri la meciul Galatasaray Istanbul - Austria Viena

Adrian Porumboiu, observator de arbitri la meciul Galatasaray Istanbul - Austria Viena

Partida de la Istanbul va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Ruud Bossen. Acesta va fi ajutat de asistenţii Nicky Siebert şi Hans Olde Olthof, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat Tom van Sichem.

Înaintea acestei întâlniri, Galatasaray Istanbul păstrează şanse de a accede în 16-imile de finală ale Cupei UEFA, în timp ce Austria Viena nu mai are nicio şansă de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici