Aihan Omer şi jucători ai UCM Reşiţa vor participa la înmormântarea lui Cozma

Antrenorul echipei naţionale de handbal, Aihan Omer, antrenorii, oficialii şi sportivi ai clubului UCM Reşiţa vor participa vineri la înmormântarea handbalistului Marian Cozma.

30 afișări
Imaginea articolului Aihan Omer şi jucători ai UCM Reşiţa vor participa la înmormântarea lui Cozma

Aihan Omer şi jucători ai UCM Reşiţa vor participa la înmormântarea lui Cozma (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al UCM Reşiţa, jucătorii Eremia Pârâianu, Gheorghe Irimescu, Mihai Rohozneanu, Florin Ciubotariu, Adrian Tucanu, Marian Filip, Mihuţ Pancu, Bojan Butuligaai vor fi prezenţi la înmormântarea lui Marian Cozma, ce va avea loc vineri, 13 februarie, la Bucureşti. De asemenea, aceştia vor fi însoţiţi de antrenorul echipei naţionale, Aihan Omer, de directorul sportiv, Ion Zamfirescu, şi de directorul de marketing, Cătălin Negreanu. Delegaţia echipei reşiţene va depune o coroană de flori la mormântul handbalistului.

La partida de sâmbătă, din Challenge Cup, jucătorii, antrenorii şi oficialii clubului UCM Reşiţa vor purta la încălzire tricouri negre cu poza lui Marian Cozma şi mesajul: "Marian, nu te vom uita niciodată!", iar în spatele uneia dintre porţi va fi montat un banner cu steagul României cu poza handbalistului ucis şi cu acelaşi mesaj: "Marian, nu te vom uita niciodată!".

Înaintea partidei se va ţine un moment de reculegere, iar jucătorii celor două formaţii vor purta banderole negre pe întreaga durată a meciului.

Componentul naţionalei României şi al formaţiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesic.

Handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa. Coechipierii săi au fost transportaţi la spital, cu răni serioase, tot prin înjunghiere. Marian Cozma, care a participat cu naţionala României la Campionatul Mondial din Croaţia, a debutat în reprezentativă în 2002, într-un meci împotriva Belarus. Înainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucureşti.

Handbalistul Marian Cozma va fi înmormântat, vineri, la cimitirul Pipera din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici