Alexandra Ciunt (HCM Râmnicu Vâlcea) a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Handbalista va fi operată

Echipa de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea a anunţat, marţi, că jucătoarea Alexandra Ciunt a suferit o ruptură de ligamente încrucişate, ea urmând să fie operată şi indisponibilă cel puţin şase luni.

222 afișări
Imaginea articolului Alexandra Ciunt (HCM Râmnicu Vâlcea) a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Handbalista va fi operată

Alexandra Ciunt (HCM Râmnicu Vâlcea) a suferit o ruptură de ligamente încrucişate (Imagine: Attila Kisbenedek/ Arhiva Mediafax Foto)

"S-a întâmplat la Turneul Memorial «Constantin Tită» la meciul cu CSM Ploieşti, la o acţiune de unu la unu. Alexandra Ciunt, fiind şi mai înaltă a făcut o deplasare mai nepregatită, i-a fugit genunchiul. A urmat RMN-ul de azi (n.r. - marţi) şi am aflat cu stupoare că suferă de ligamente încrucişate, trebuie operaţie. Am pierdut o jucătoare care ne ajuta foarte mult prin alura fizică în apărare, zona centrală, şi o jucătoare tânără, talentată, pe care o urmăream cu drag la antrenamente. Va lipsi 6-7 luni, nu ştiu încă cum vom putea rezolva", a declarat antrenoarea echipei vâlcene, Maria Torok Duca.

HCM Râmnicu Vâlcea, "urmaşa" mult mai titratei Oltchim, a câştigat cea de-a cincea ediţie a turneului organizat la finalul săptămânii trecute, la care au mai participat echipele SCM Craiova, ASC Şcoala 181 şi CSM Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici