Alina Dumitru, la împlinirea vârstei de 30 de ani: Sunt fericită şi împlinită!

Vicecampioana olimpică la JO de la Londra Alina Dumitru, care împlineşte, joi, 30 de ani, s-a declarat fericită de ziua sa de naştere, pe care spune că o va petrece cu familia şi cei apropiaţi.

275 afișări
Imaginea articolului Alina Dumitru, la împlinirea vârstei de 30 de ani: Sunt fericită şi împlinită!

Alina Dumitru (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Sunt fericită de ziua mea, liniştită, sănătoasă, alături de cei dragi. Astăzi voi petrece cu familia şi cu cei apropiaţi, iar sâmbătă va avea loc petrecerea mai mare, cel mai probabil. Am avut parte şi de o săptămână de vacanţă superbă, la Palma de Mallorca, a fost minunat", a declarat Alina Dumitru, joi, pentru MEDIAFAX.

Medaliata cu argint la JO de la Londra primise deja un cadou din partea iubitului ei. "Am primit deja primul cadou, din partea iubitului meu, dar nu pot să-l dezvălui", a spus râzând sportiva.

Alina Dumitru a mai precizat că judo-ul nu a fost scos complet din viaţa ei, dar amână luarea unei decizii în privinţa continuării carierei. "Nu mă gândesc acum la judo. Nu m-am decis în privinţa retragerii din activitate, mă voi hotărî până la finalul anului", a încheiat ea.

Alina Dumitru a cucerit medalia de argint la JO de la Londra, care s-a adăugat celei de aur câştigate în 2008, la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici