Ana Bogdan şi-a aflat adversara din finala Transylvanian Open

  • Scorul întâlnirilor directe dintre Ana Bogdan şi Karolina Pliskova este de 3-0 în favoarea sportivei cehe.
  • Pliskova s-a calificat în finala Transylvanian Open în dauna britanicei Harriet Dart, pe care a învins-o cu 6-3, 6-3.
  • Bogdan şi Pliskova se înfruntă duminică în finala de la Cluj Napoca.
431 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan şi-a aflat adversara din finala Transylvanian Open

Fosta lideră mondială Karolina Pliskova s-a calificat sâmbătă în finala turneului de tenis feminin Transylvania Open de la Cluj Napoca după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart, la capătul unui meci ce a durat o oră şi 24 de minute.

Actualmente pe locul 78 în clasamentul mondial WTA, Pliskova o conduce pe Ana Bogdan în întâlnirile directe cu 3-0, anterioarele întâlniri având loc la Gastein (Austria), în 2014, la US Open, în 2018 şi la Doha, în urmă cu un an.

Sporiva cehă nu a pierdut niciun set la BT Arena şi a petrecut mult mai puţin timp în teren în comparaţie cu Bogdan, care a jucat două meciuri lungi, de trei seturi, în sferturi şi în semifinală.

Finala are loc duminică de la ora 13.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici