Ana Maria Brânză, eliminată în 16-imile probei de spadă, din cadrul CM

Scrimera Ana Maria Brânză, dublă medaliată cu bronz la CM, la individual, a fost eliminată, miercuri, în faza 16-imilor probei de spadă din cadrul Campionatelor Mondiale de la Moscova, în timp ce Loredana Dinu şi Simona Gherman s-a calificat în optimi, informează site-ul oficial al competiţiei.

134 afișări
Imaginea articolului Ana Maria Brânză, eliminată în 16-imile probei de spadă, din cadrul CM

Ana Maria Brânză, eliminată în 16-imile probei de spadă, din cadrul CM (Foto: Mihai Dascalescu / Mediafax Foto)

Pe tabloul de 64, Brânză a învins-o, cu 15-7, pe finlandeza Michaela Kock, înainte de a pierde în faţa sportivei Katrina Lehis din Estonia, cu 11-15.

Şi Simona Pop a fost eliminată, în 32-imile probei, fiind învinsă, cu 11-10, de germana, Monika Sozanska (Germania).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici