Andone a semnat un contract până în vară cu Al Ettifaq

Antrenorul Ioan Andone a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire, cu gruparea Al Ettifaq Damman din Arabia Saudită, a anunţat, luni, publicaţia Al Jamaheir.

118 afișări
Imaginea articolului Andone a semnat un contract până în vară cu Al Ettifaq

Ioan Andone (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

El îl înlocuieşte la conducerea tehnică al formaţiei Al Ettifaq pe sârbul Goran Tufegdzici.

Andone a mai antrenat echipa saudită în prima jumătate a anului 2009.

După 21 de etape, Al Ettifaq, formaţie la care evoluează şi fostul rapidist Nicolae Grigore, ocupă locul 10 din 14 în campionatul saudit, cu 22 de puncte, în timp ce liderul Al Nasr are 57 de puncte.

Ioan Andone a pregătit ultima dată echipa FC Astana din Kazahstan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici