Andone: Ar mai putea apărea o surpriză din străinătate

Antrenorul campioanei României, Ioan Andone, a declarat că ar mai putea ajunge un jucător din străinătate în această vară la echipa CFR Cluj.

13 afișări
Imaginea articolului Andone: Ar mai putea apărea o surpriză din străinătate

Andone: Ar mai putea apărea o surpriză din străinătate (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu cred că s-a încheiat perioada transferurilor la CFR. Surprize pot apărea oricând la noi, dar eu cred că nu mai vine nimeni. Ar putea fi o surpriză din străinătate. Sunt doar nişte discuţii deocamdată. Dacă se încheie, veţi vedea cine vine. Cert e că nu mai pleacă nimeni", a spus Andone.

CFR Cluj a transferat cinci jucători: Hugo Alcantara, Sanchez Prette, Alvaro Pereira, Gustavo Oberman şi Yssouf Kone.

Tehnicianul CFR-ului a explicat şi motivul pentru care a decis să renunţe la suedezul Niklas Sandberg şi portughezul Fredy.

"Am şase fundaşi centrali acum în lot, nu mai puteam să-l ţin şi pe Sandberg. Chiar şi dacă vreau să joc cu Gabi Mureşan la mijloc, tot sunt cinci. Nu mai aveam ce să fac cu Sandberg. El e un băiat extrem de disciplinat. La fel şi cu Fredy. Avea şanse puţine să joace. Era tot timpul al treilea. De ce să-l mai ţin?", a menţionat Ioan Andone.

Antrenorul a precizat şi faptul că la Abtenau condiţiile de pregătire sunt mai bune decât cele din stagiul de la Kossen.

"Avem un teren mai bun de antrenament faţă de cel de la Kossen. Realitatea asta e. Jucătorii au fost liberi în weekend şi au avut poftă de antrenament, iar asta nu poate decât să mă bucure", a afirmat tehnicianul campioanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici