Andone: Cu Steaua va fi un altfel de meci

Antrenorul Ioan Andone, a declarat că partida cu Steaua, din etapa a IV-a a Ligii I, va fi cu totul alt meci decât cel cu ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, în faţa cărora CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, scor 1-3, în prima manşă a turului doi preliminar al Cupei UEFA.

3 afișări
Imaginea articolului Andone: Cu Steaua va fi un altfel de meci

Andone: Cu Steaua va fi un altfel de meci

"Cu Steaua va fi altfel de meci decât cu Anorthosis. Nici ei (n.r. - jucătorii de la Steaua) nu vor fi proaspeţi, pentru că au jucat în Belarus, nici noi. Important e să fim proaspeţi la minte. Putem câştiga meciul cu Steaua", a precizat Andone.

Managerul sportiv al clubului Steaua, Adrian Ilie, a declarat că echipa antrenată de Gheorghe Hagi va juca la victorie. "Meciul cu CFR este unul ca oricare altul pentru Steaua, jucăm la victorie întotdeauna. Se va juca pe teren şi vom vedea la final cine e mai bun", a spus Ilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici