Andone: Echipa care va greşi mai puţin va lua campionatul

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi, că echipa care va greşi mai puţin va câştiga campionatul şi a apreciat că "războiul" cu Steaua a început prea devreme.

1 afișare
Imaginea articolului Andone: Echipa care va greşi mai puţin va lua campionatul

Andone: Echipa care va greşi mai puţin va lua campionatul

"Cred că războiul cu Steaua a început prea devreme. Mai avem două meciuri până la confruntarea din Ghencea. Este un război psihologic, care pe noi poate să nu ne afecteze. Greşelile le putem face numai noi, nu putem fi împinşi de alţii să le facem. Ne-am propus să facem cât mai puţine greşeli, pentru că, după părerea mea, echipa care va face cele mai puţin greşeli va lua campionatul. Am încredere că vom fi noi. Am fost atacaţi şi am decis să nu mai tăcem. N-am atacat noi primii, dar să fie clar, noi nu vom tăcea", a declarat Andone.

Tehnicianul clujean crede că Steaua este susţinută mediatic şi consideră normal acest lucru, în contextul în care a jucat în ultimii doi ani în Liga Campionilor. "Steaua va fi o echipă schimbată. Reintră Pleşan, Rădoi şi Ghionea, au venit şi trei sud-americani bunicei, dar noi mergem în Ghencea să câştigăm şi nu ne mulţumeşte egalul", a spus Andone.

Ioan Andone a făcut o caracterizare a celor şapte jucători achiziţionaţi în iarnă. Despre Dubarbier şi Peralta, Andone a spus că avea nevoie de astfel de jucători, de "calitate tehnică foarte bună".

"Hirschfeld şi Dorsin au dovedit în Liga Campionilor că sunt mari jucători, sper să se acomodeze cât mai rapid la Cluj. Pe Diego Ruiz l-am folosit într-un meci în tandem cu Fabbiani şi au făcut ravagii. Şi-au creat cinci ocazii. Nu credeam că pot juca împreună. Mereu l-am văzut pe Ruiz ca înlocuitor pentru Fabbiani. Viera ne-a lăsat o impresie excelentă. Cred că într-un an se va bate să fie titular în echipa noastră. Este extraordinar de bun. Kone este foarte tehnic, poate nu l-am folosit pe postul pe care se simte cel mai bine în amicale", a spus Andone.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici