Andone: Îmi doresc foarte mult să câştig primul meu meci pe Giuleşti

Antrenorul Ioan Andone a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte foarte mult să câştige meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, primul pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu de la preluarea formaţiei Rapid.

15 afișări
Imaginea articolului Andone: Îmi doresc foarte mult să câştig primul meu meci pe Giuleşti

Andone: Îmi doresc foarte mult să câştig primul meu meci pe Giuleşti (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"E primul meu meci pe Giuleşti şi îmi doresc foarte mult să câştig. Am mai fost pe Giuleşti, dar numai ca adversar. Şi de fiecare dată am avut viaţă grea, niciodată n-am câştigat uşor pe Giuleşti. Acum întâlnim Ceahlăul, o echipă mult schimbată în bine cu jucători foarte buni şi sper să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor suporterilor. Sper să câştigăm, deşi ştiu că va fi greu" a spus tehnicianul.

Ioan Andone a menţionat că are o relaţie bună cu jucătorii din lot, cărora le-a explicat că de fiecare dată va alcătui echipa în funcţie de felul în care se pregătesc la antrenamente. "Colaborarea cu jucătorii este bună, le-am spus că mai avem nouă finale şi trebuie să le câştigăm pe toate. Eu când am venit nu am discutat cu absolut nimeni, cum i-am văzut în alea două zile la antrenament aşa i-am băgat în teren cu Internaţional Curtea de Argeş. Şi aşa va fi mereu. Iar ceilalţi trebuie să îşi aştepte rândul să joace", a precizat Andone.

Antrenorul a adăugat că va face unele schimbări în primul unsprezece pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ. "Vor fi schimbări, normal. Bine, unele sunt şi forţate, pentru că nu îi voi putea folosi pe Ioniţă şi Spadacio. Dar vor fi şi altele. Oricum, am un lot valoros aici", a afirmat Ioan Andone.

Echipa Rapid întâlneşte, joi, de la ora 14.30, pe propriul teren, formaţia Ceahlăul Piatra neamţ, într-o partidă contând pentru etapa a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici